فراخوان مقالات (Call for papers):

فراخوان مقالات

به منظور چاپ آخرین دستاوردهای پژوهشی جدید، اصیل و بدیع (دارای نوآوری) در زمینه ژئوفیزیک کاربردی در دنیا و به ویژه در ایران جهت ارتقاء این علم در کشور و افزایش سطح دانش و توانایی پژوهشی افراد متخصص در این زمینه، نشریه "پژوهش ­های ژئوفیزیک کاربردی" با مشارکت انجمن ژئوفیزیک ایران و اخذ رتبه اعتبار علمی- پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آمادگی پذیرش مقالات پژوهشی مرتبط با زمینه ژئوفیزیک کاربردی را دارد. لذا از عموم پژوهشگران و متخصصین در این زمینه درخواست می­شود تا مقالات پژوهشی مرتبط با این موضوع را از طریق سامانه یا وب­سایت نشریه به این نشریه ارسال نمایند. موضوع مقالات لازم است مرتبط به بخش­های مختلف ژئوفیزیک کاربردی به ویژه اکتشافات زیرسطحی از جمله مواد معدنی، هیدروکربوری، آب ­های زیرزمینی و منابع زمین­­گرمایی و بررسی ­های متنوع مهندسی، زیست­ محیطی، زمین­شناسی و سایر کاربردها  باشد و بنابراین، یکی از شاخه ­های مختلف ژئوفیزیک کاربردی مانند لرزه ­شناسی،  گرانی‌سنجی، ژئومغناطیس، ژئوالکتریک و الکترومغناطیس و دیگر شاخه­ های مرتبط را پوشش دهد. لازم به ذکر است که نشریه‌ علمی- پژوهشی و تخصصی "پژوهش ­های ژئوفیزیک کاربردی" توسط دانشگاه شاهرود و انجمن ژئوفیزیک ایران به طور مشترک و در قالب چهار شماره در سال منتشر می‌شود. هدف این نشریه، شناساندن فعالیت‌ها، پژوهش‌ها و نوآوری‌ها در پیشبرد و توسعه ژئوفیزیک کاربردی و علوم وابسته در کشور به‌صورت مقالات علمی- پژوهشی است. این نشریه بدینوسیله آمادگی خود را برای دریافت مقالات فارسی به همراه چکیده جامع و بلند انگلیسی اعلام می‌دارد. لذا انتظار داریم با ارسال مقاله‌های علمی، داوری مقاله‌ها، نقد و بررسی آنها و نیز پیشنهادهای سازنده در بالابردن سطح علمی این نشریه سهیم باشید.